Poradna VibeTherapy Vibe Therapy Sutra

Autor: | Vloženo: 28.05.2014 000 21:04 | Témata: Poradna VibeTherapy Vibe Therapy Sutra

Nabíjecí baterie

Dobrý den, bohužel jsem si nepřečetla před nandání baterií zde recenze a dala jsem dovnitř nabíjecí, které teď již nejdou ven, je nějaký fígl na vyndání nabíjecích baterií.
Děkuji
Jana

  • 28. května 2014 - Oficiální zástupce obchodu Svadeni.cz

    Dobrý den Jano.
    Baterie nabíjecí i nenabíjecí mají stejné rozměry. Takže v tomto by problém být neměl. Sice to v recenzích taky vidím, ale baterie mají rozměr opravdu stejný.
    Spíš se jedná o to, že u některých výrobků jsou ze začátku "kontakty" kam se dává baterie poněkud těsnější a proto může být vyndání problematičtější.

    Zkuste trochu silněji "ťuknout" přes ruku aby se pohnuly. Potom by už mohly jít vytáhnout. Pokud to nepomůže, napište ještě jednou a zkusíme to ještě jinak.

    S přátelským pozdravem

    www.svadeni.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jana

      28. května 2014 - Jana

      Dobrý den, právě jsem si zkoukla nabíjecí a nenabíjecí baterie a opravdu tam je rozdíl o pár milimetrů - nabíjecí mají ještě jistý obal o který jsou širší, jen si to vyzkoušejte a poměřte sám, rozdíl tam je. Tloukla jsem již několikrát.
      J.


    • Pavel Vyklický

      28. května 2014 - Pavel Vyklický

      Ano, minimální rozdíl tam je. Někdy jsou dokonce nenabíjecí o malinko širší než nabíjecí. Záleźí na značce. Bral jsem to všeobecně, jako toleranci velikosti se kterou výrobci počítají..
      Kdyby byly tyto konkrétně zásadně širší, tak by tam nešly v podstatě ani strčit.
      A jestliže šly. Musí jít i ven :-)
      Zkuste jednu ještě věc, když se je pokoušíte baterie "vyklepnout" tak držte vibrátor o něco výše než je pouzdro, kde jsou baterie umístěné. Někdy se totiž může stát, že stiskem stlačujeme pouzdro kde jsou umísťené..
      A pokud by ani toto nepomohlo, tak je ještě varianta využít tepelné roztažlivosti rozdílných materiálů. Což znamená, ze "materiál" ze kterého jsou baterie je teplu odolnější než "plast" vibrátoru. Takze by mohlo stačit okolí pouzdra nahřát a "plast" se roztàhne a vznikne vůle pro lehčí vyjmutí baterií.
      A když tak ještě napište. Určitě to zvládneme.

      svadeni.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.