Nejnovější recenze ze sekce Vibrátory
- Variabilní využití
- 2v1
- Hezké baleni
- Hezká barva
Super produkt, který jsem viděla už i na jiném eshopu pod jiným jménem, ale dražší, takže jsem sáhla po této verzi od Paloqueth, která je úplně stejná a super! Ušetřila jsem a ještě si s ní úžiju spoustu zábavy. Mám ráda když je ve verzi jako je tady na fotce. Jednoduše zavedené a uvnitř máte krásný zahnutý vibrátor na bod G a vně vás dráždí super výstupek na klitoris. Pak si jen kolébavým pohybem uzivate skvělou masáž.
- Úžasný design
- Super nápad
- Zajímavá funkce
- Dva v jednom
- Stimulace vaginální
- Stimulace klitorisu
- Úžasné jako darek
- Délka "šňůry" a variabilita využití
Super nápad na hračku. Od Paloqueth značky už mám nějaké hračky a tohle mi rozhodně nesmělo chybět. Zajímavé provedení a moje nová zkušenost s takovou hračkou. Vnitřní část má fakt silné vibrace a velikost je úplně akorát. Vnější část pak nabídne stimulaci klitorisu. Současně. Takže spokojenost.
- Úžasná barva
- Vykon
- Rychlost nabíjení
- Delka výdrže
- Silné vibrace uvnitř i zvenku
- Výstupky na klitoris
Pokud někdo z vás chce Rabbit vibrátor, tak tady neslapnete vedle. Silný výkon, skvěle výstupky na klitoris a super cena. Balíček mi došel bez označení odesílatele, ani s žádným logem, takže no stress a další stress z vás odpadne až vám to tenhle králíček od Paloqueth udělá. Hezky zevnitř i zvenku zároveň. Prostě záruka orgasmu
- Výkon
- Barevné provedení a design
- Doma výdrže
- Rychlost nabíjení
- Nenápadná krabicka
- Fakt výkon pro náročné klitorisy
Super masážní hlavice v hezkém elegantním provedení s úžasnými režimy a super silnými vibracemi, které můj klitoris potřebuje - neuspokojí mě totiž jen tak něco. Tahle hlavice od Paloqueth, jako spoustu dalších hraček této značky, ale ano. Takže doporučuji z celého svého klitorisu a všech jeho 8 tisíc zakončení.
Sexy Elephant Adore Grab´n´Go II tlaková pomůcka 10,2 cm
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
- malá hračka
- jednoduché ovládání
- krásná barva
- materiál
- deset stupňů
- nelze regulovat plus a mínus, vibrace se pouze stupňují
- Super vibrátor na klitoris. Je akorát do ruky, není hlučný, je z příjemného materiálu. Kdo nepotřebuje supr čupr vibrátory, které se dají připojit a ovládat přes aplikaci, což já fakt nechápu, proč to někdo vyžaduje, tak toto je ideal. Předtím jsem roky měla klasický tuším, Satisfyer Pro 2, ten je taky moc fajn, ale zbytečně velký a hlučný. S ním jsem si to musela dělat vždycky pod peřinou, jel jako zbijecka, byl hlučný, ale na orgasmus to vliv nemělo, udělal mě moc dobře. S tímto se dělám v pohodě jen tak, přiložím ho na klitoris, zapnu a jen si pěkně vrní a dělá, co má. Orgasmus je s ním úžasný. Mám ho doma necelý týden a už mi to udělal několikrát. Nemá žádný sundavaci nástavec, omývá se klasicky celý. Moc mi vyhovuje.
- Doporučuji ho.
- Je moc příjemný do ruky, je jemný a přitom účinný, proto mi nestačí si to udělat jen jednou, vždycky minimálně 2x za sebou.
- Žádnou nevýhodu nemá. Udělá mi to moc pěkně.
Klasika
Potřebuji partnerku :-))
Sexy Elephant Přirážecí Gravity 22 cm
Přidáno: 6. července 2024
(naposledy upraveno 2. srpna 2024)
Zakoupeno v Růžový slon
- super na vaginální část
- Ok
Vrni jak má,oba velmi spokojeni
- Je otázkou, jak dlouho vydrží svrchní materiál otěr vnitřní kuličkou...to ukáže čas :)
Krásný design, velmi jemný materiál, příjemný na dotek, snadno se udržuje.
- silne vibrace
- rezim vyvrcholeni
- prijemny material
- kapacita baterie mi prijde mensi
- hlasitost
s produktem jsme s partnerem spokojeni, da se vyuzit jak k zevni, tak k vnitrni stimulaci. nemluve o tom, ze se ta take pouzit ke stimulaci penisu.
jedine minusy za me jsou to, ze je trochu hlucnejsi. neni to sice nejaky EXTRA hluk, ale pokud mate napriklad spolubydlici, je mozne ze vase hratky uslysi. dalsi minut je pro me slabsi kapacita baterie, ale je mozne, ze chyba bude na me strane a jen nabijim kratkou dobu.
- super vibrace
- silny motor
neníto to pravé ořechové
Sexy Elephant Adore Magenta G Touch tlakový 22,8 cm
Přidáno: 3. července 2024
(naposledy upraveno 3. července 2024)
- materiál,
- velikost
- vibrace
- vyběr vibrací
- usb nabíjení
- snadná udržba
- barva
- zádná
pro zpestření sexu jsi manželka vybrala Adore Magentu, po vyzkoušení musím říct ,že vybrala moc dobře.Nejdřív jsem si hrál s manželkou já pak si hrála sama a díval jsem se jak si užívá nekolik orgazmů za sebou. Použití v páru zatím v ložnici
Nový zpestřující zážitek.
Uvítal bych delší propojení mezi vibrujícími vajíčky.
- Malý ale šikovný partnerka spokojená tím pádem i já
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »