Nejnovější recenze ze sekce Vibrátory
Sexy Elephant Birdie Boo
Přidáno: 28. července 2024
(naposledy upraveno 28. července 2024)
- Padne dobře do ruky
- Mají lepší a výkonnější pomůcky,ale jinak je dobrý
splnil očekávání, horší ovládání
- ok
Super nadšenost
- Super , umí zázraky
- Rychlé doručení. Levnější než v jiných shopech.
- Funguje
Sexy Elephant Blueberry III
Přidáno: 26. července 2024
(naposledy upraveno 26. července 2024)
- nabijeni pres USB
- sirsi a male vibrace
Realov Lydia I
Přidáno: 25. července 2024
(naposledy upraveno 25. července 2024)
Zakoupeno v Růžový slon
- hezký materiál a vzhled
- nesedí, vypadává
- velmi hlučné
- sice má více druhů vibrací, ale jen jednu intenzitu
- je to individuální-u mě nedosáhne pohodlně na klitoris
Chtěla jsem vibrátor, který mě bude dráždit současně uvnitř i zvenku a proto jsem zvolila motýlka. Bohužel mi neustále vypadává i když si vezmu pevnější kalhotky, hýbe se a posouvá. Tykadla téměř nedosáhnou na klitoris i když chápu, že toto je velmi individuální u každé ženy. Mrzí mě, že nelze zvolit intenzitu vibrací. Co je ale největší zklamání je hlučnost! Navíc pokud si s ním sednete někam v restauraci, vibrace se přenesou na židli a o to víc je to slyšet. Při stání nebo chůzi zase vypadává. Za mě celkově velké zklamání…
- Síla vibrací
- Unikátni funkce poklepu na bod g
- Sila poklepu - uvnitř se nezastaví a fakt pořádně poklepává na bod G a vaginální stěnu obecne
- Oboustranné použití
- Délka vydrze
- Hladký povrch
- Nabíjení přes kabel
Naprosto famózní hlavice. Velmi silné vibrace, což můj klitoris potřebuje a ta funkce poklepu je fakt masakr. Normálně bod G pláče radostí
vynikající, heboučký, dva orgasmy za sebou při prvním použití :-)))
Skvělé překvapení pro partnerku.
- Nejde použít bez gelu.
- silné
- kvalitní
- kompaktní
- cena výkon
- trvalo nám než jsme zjistili jak dobít, protože návod chyběl
super, naprosto spolehlivě dobré
bezkonkurenční
levnější produkt oslní kvalitou
doporučuji
- vrní
Je nekvalitní
Je hezký přirozený a krásně dráždí
- Splnilo očekávání
- V případě ztráty nabíječky, která je opravdu malá a lehce se ztratí je to skvělá možnost místo kupování nového zařízení
- Nejlepší cena
- Skladem pouze v tomto obchodě
- Kompatibilní s více zařízeními
- K produktu skvělá malá krabička zabrání další ztrátě
Nabíječku jsem nesehnala v zahraničí a ani nikde skladem v českých e-shopech, musím říci, že se jedná o nedostatkové zboží a jsem ráda, že tento obchod má tuto nabíječku skladem za skvělou cenu. Malá hezká krabička skvěle poslouží proti další ztrátě nabíječky.
první erotickou hračku jsem si koupila před třiceti lety. toto je ale úplně jiná třída. Jako přestoupit z Trabantu do Mercedesu :-)
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »