Nejnovější recenze ze sekce Vibrátory
- Přesně podle očekávání
- Dobře drží
- Užijete si s ním zábavu
- Na mě by mohly být zřetelnější vibrace, a trošku tišší.
Dobře drží, potěší i možnost nasazovacích kalhotek. Pro zábavu je to super věc.
- Různé frekvence a síly vybrací
- Na svou malou velikost je poměrně silný
- Různé nástavce
- Dobře padne do ruky
Nemám mu co vytknout. Moje nová oblíbená hračka.
- Nechápu, jak jsem mohla koupi
Nechápu, jak jsem mohla koupi tak dlouho oddalovat. Neskutečná hračka, tak rychle jsem nikdy nebyla, to co dokáže hubička s klitorisem jsem tedy nečekala. Woow
- Funguje skvěle
- Do kabelky ideální
- Silné vibrace
- Široký záběr přirážení
- Poměrně hlučný
- Přísavka dle mého nevydrží dlouho
Produkt hodnotím tak průměrně, neurazí, nenadchne. Na dotyk příjemný materiál, na mě tedy poměrně velký a tvrdý. Celá konstrukce jinak působí poměrně bytelně. Připevnit lze jen na hladké a omyté podklady, jinak nedrží.
Zážitek určitě umí přivést, ale nezařadila bych ho mezi oblíbence, spíš jen fajn zpestření.
- dobrý materiál a velikost
- Zajímavá hračka
Seven Creations H2O Viking průsvitný
Přidáno: 31. července 2024
(naposledy upraveno 31. července 2024)
Zakoupeno v FLAGRANTI
- příjemný materiál
- snadné ovládání
- Dobrá regulace vibrací
- Trošku zbytečně velký...
Šikovný vibrátor na zpestření postelových kreací, snadno se ovládá, pro drobnější lidi ale trošku problém se zaváděním, vzhledem k jeho větší velisti...
- Super
Naprosto úžasná věcička a výborná investice sama do sebe. Top produkt a velmi doporučuji. Jsem v těchto věcech nováček a vůbec jsem netušila, kolik a kolikrát může něco takového ženu přivést až k totálnímu odrovnání. Děkuji týmu Flagranti za doporučení.
Konečně něco malého a kompaktního. Mám doma pomůcky stejného typu, jen rozměrné a hlučné, chtěla jsem něco, co se dá využít i v páru a objevem tohoto produktu jsem spokojenější ženou. Každá žena by tuhle věcičku měla mít povinně ve svém šuplíku, protože prožitek je zaručený. Spokojenost ženy je důležitá. Kdo vymyslel pulsní vibrace do ženského klína, by zasloužil medaili.
Hračku si můžu vzít kamnoliv, kdykoliv by byla chuť. Slyšet vrnění sice je, ale slast bezbřehá. I můj partner to má rád, protože je to rychlovka zaručená. Doporučuji.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »